16/bučinys...

3.7K 166 3
                                    

Sėdžiu mokyklos valgykloje šalia Jessy ir klausausi jos pasakojimų. Visą laik negalėjau pakelti akių, kadangi priešais mane sėdintis juodaplaukis regis stengėsi žvilgsniu išdeginti manyje skylę. Tai erzina ir taip norisi tiesiog pasakyti kažką tokio, kas priversų jį nusisukti, tačiau negaliu.

Su Zayn prieš tai visgi susitarėme, jog po pamokų turėsime susitikti bibliotekoje. Nors ir kaip jis nenorėjo apskritai daryti jokio projekto, tačiau visgi įkalbėjau jį, jog nenoriu gauti vien per jį blogo pažymio... Nors aš ir pati nedegu noru tai daryti...

Galiausiai suskambus skambučiui į paskutinę pamoką giliai atsidusau. Klasėje atsisėdau į savo vietą šalia Jessy.

"Ar gali įsivaizduoti, kaip nelaukiu pamokos galo?" Sumurmu ranka pasiremdama galvą.

"Taip..." Tyliai nusijuokia mergina. "Bent jau įkalbėjai jį."

"Taip, bet projektą su juo daryti noriu mažiausiai. Net su Samantha mieliau daryčiau..."

"Oho." Jessy pasisuka į mane. "Nemanau, kad viskas bus taip jau blogai..."

"Norėčiau tikėti tavimi." Atsidūstu stengdamasi klausyti ką kalba mokytojas. Galbūt jei klausysiu, pamoka bus nuobodi ir praeis lėčiau? "O ir turėsime tai daryti ne vieną dieną, juk tai gan didelis darbas..."

"Galbūt tai kaip tik išsklaidys visus pykčius tarp jūsų?"

"Nemanau." Papurtau galvą. "Manau mes pyksimės tol kol kartu mokysimės. Reiškia tik šiuos metus..." Atsidūstu sukikendama. Tai kvaila. Jis kvailas.

Na štai. Suskamba skambutis ir pakilusi iš savo vietos lėtai išeinu iš klaės.

"Sėkmės." Nusijuokė Jessy.

"Žinoma." Pavartau akis taip pat nusijuokdama.

"Dėl Dievo, Rebecca, kodėl manai, kad esu pasiruošęs laukti tavęs čia visą dieną?" Išgirstu sumurmant Zayn man priėjus mokyklos bibliotekos duris, kur ant suoliuko sėdėjo vaikinas. "Kiek manenu, esu čia tik dėl tavęs, o tu dar ir priverti laukti tavęs." Dramatiškai atsidūsta juodaplaukis kas priverčia mane pavartyti akis.

"Neverčiu tavęs čia būti." Trūktelėjau pečiais sustodama priešais sėdintį vaikiną. "Tiesiog paprašiau tavęs."

"Tuomet nustok bent dabar atsikalbinėti, nes tuomet teks tenkintis neigiamu pažymiu." Šypteli vaikinas atsistodamas ir dabar man teko užriesti galvą, kad matyčiau jo veidą, o ne krūtinę.

"Kodėl manai, jog be tavęs negalėčiau to padaryti?" Susiraukiu. Jis galvoja, kad vien todėl, nes jis čia atėjo nusileisiu jam?

"Kodėl esi tokia erzinanti?" Giliai atsidūsta Zayn pažvelgdamas kažkur į lubas.

"Aš erzinanti?" Pajutau kaip mano balsas pakyla. "Juk po galais, tik dėl tavęs mes vis dar stovine čia, vietoj to, jog galėtume dabar..."

"Po galais, užsičiaupk." Sumurmėjo neleisdamas man pabaigti ir po akimirkos pajutau kaip esu užčiaupiama.

Suknistu bučiniu.

Sekundę bandžiau patraukti Zayn rankas nuo savo skruostų, tačiau pasidaviau. Atpalaidavusi laikiau rankas ant vaikino riešų. Galiausiai atsitraukėme.

"Kodėl taip padarei?" Paklausiu susiraukdama.

Zayn vis dar pasilenkęs ir stebėdamas mano veidą staiga išsišiepė.

"Na štai, o dabar Harry pralaimėjo lažybas..." Tarė žvelgdamas man į akis. Susiraukiau. "O jis dar sakė, jog iš kart nustumsi mane..."

"Suknistai ką?" Žengiu žingsnį toliau. "Tu kvailas..." Nutęsiu nesugalvodama kaip jį pavadinti. Neiškentusi pakeliu ranką ir stipriai trenkiu vaikinui antausį. Per tusčią koridorių nuaidi čaižus garsas, o Zayn veidas pasisuka.

Nieko nesakiusi tiesiog nusisukusi nueidu visa degdama iš pykčio.

Kąą manot apie dalįįį?;) nuomoniųų

Bejeeee:

Prieš maždaug savaitę sugalvojau idėją istorijai, taaigi, baigus rašyti rašomas istorijas, įkelsiu ne vieną (kaip buvau žadėjusi), o DVI naujas istorijas !! :) ai em sau hepi

Liar // z.m.Where stories live. Discover now