17/šypsena privertusi šyptelėti ir mane...

3.5K 171 10
                                    

Visą dieną buvau be protiškai pikta ir susinervinusi. Po galais, jis pabučiavo mane! Ir dar susilažino iš to... Jis laikė tai paprastu pokštu ir nuolat elgiasi ne kaip aštuoniolikmetis vaikinas, o kaip trylikos metų paauglys... Ir jis mano, kad tai linksma. Nė velnio! Tai kvaila.

Kitą dieną mokykloje Zayn elgesi įprastai, išskyrus tai, jog nei karto neužkalbino manęs. Net ir per anglų kalbos pamoką, kuomet sėdėjome kartu. Nepratarė nei žodžio į mano pusė, bet džiaugiausi dėl to. Mačiau, kad jo kairysis skruostas vis dar buvo paraudęs dėl smūgio...

Viską papasakojus Jessy, ji ne iš kart patikėjo manimi. Tačiau vėliau buvo labai nustebusi... Ir... Žinoma paklausė ar man patiko. Ar patiko? Na, galėčiau pasakyti, kad tai buvo blogiausias, bet tuo pačiu ir geriausias bučinys... Bet tik todėl, nes jis pirmas!

Su Zayn nesikalbėjome ir dar keletą dienų. Dėl to kvailo projekto aš visiškai pasidaviau ir nusprendžiau, jog vienas blogas pažymys mažai ką pakeis...

Galiausiai praėjus savaitei, atėjo projekto atsiskaitymo diena. Įėjusi į klasę atsisėdu į savo vietą, kur suskambėjus skambučiui atsisėdo ir juodaplaukis. Sėdėjau pasirėmusi ranka galvą ir stengiausi klausyti kalbačios mokytojos.

"Štai." Pamačiau kaip priešais mane yra padedamas kažkoks storas aplankas.

"Kas čia?" Sumurmu pažvelgdama į juodaplaukį sėdintį šalia.

"Mūsų projektas." Taria. "Nagi, pažiūrėk ar viskas gerai." Šiek tiek susiraukusi ėmiau vartyti tvarkingai sudėtus lapus.

"Tu pats vienas tai padarei?" Paklausiu vis dar negalėdama patikėti. Viskas padaryta labai tvarkingai ir esu įsitikinusi, jog gerai...

"Na, mano partnerė atsisakė man padėti." Ištaria vaikinas su suvaidintu pasipiktinimu.

"Tu manęs neprašei..." Sumurmu dar kart viską peržvelgdama. "Taip, viskas padaryta puikiai. Manau." Šypteliu. "Bet aš vis dar pykstu ant tavęs."

"Atleidimo tavęs ir neprašau." Trūkteli pečiais vaikinas.

Nuleidau galvą. Nesitikėjau, kad jis vienas padarys šį projektą... Jau buvau nusiteikusi gauti prakeiktą neigiamą pažymį.

"Ačiū." Padėkoju pakeldama galvą į Zayn. Jis šypteli, bet tai ne ta pati pašaipi šypsena, kurią esu pratusi matyti. Tai nuoširdi šypsena. Tai šypsena privertusi šyptelėti ir mane dar nuoširdžiau...

Sveiki sveiki, noriu kuo greičiau baigti šią istoriją hah:)

Liar // z.m.Where stories live. Discover now