2. 11/nekenčiu

1.2K 54 18
                                    

Visą naktį, iki pat paryčių, į galvą lindo įvairiausios mintys, kurios neleido man ilgai užmigti. Aš buvau nustojusi apie tai galvoti, kol vėl nesutikau Zayn. Bijau susitikti su juo, bet žinau, kad to neišvengsiu. Jis nori žinoti atsakymus ir puikiai žino, kur mane rasti.

Kadangi užmigti pavyko tik paryčiais, tad šįryt pabundu beveik per pietus. Kurį laiką dar pagulėjusi lovoje su skaudančia galva, nusprendžiu keltis. Jaučiuosi suirzusi nuo pat ryto. Nusileidžiu į virtuvę kavos, kitaio gavos skausmas niekad nepraeis.

– Jau maniau nepabusi, – išgirstu balsą už savęs.

– Ar jau gėrei kavą? – paklausiu atsisukusi į Josh, bet jis linkteli galva. – Puiku, – sumurmu nusisukusi.

– Labas, Rebecca, – išgirstu malonų Amber balsą šalia. Pajuntu, kaip įsitempiu. Greitai atsisukusi sunkiai šypteliu jai. Valar girdėjau, kad Josh vėlai grįžo namo, bet maniau, jog jis grįžo vienas...

Amber tikrai miela ir maloni mergina, priešingai negu Zayn, tačiau tikrai norėčiau ją rečiau čia sutikti. Džiugiuosi dėl jųdviejų su Josh, bet žinau, kad šiuo atveju ji palaiko Zayn ir esu įsitikinusi, kad po to jiedu kalbas apie tai. Nenoriu viso šio dėmesio, bet viskas taip bus, kol jie visi visko nesužinos, nors viskas yra kur kas paprasčiau, negu jie įsivaizduoja.

– Ar prisijungsi prie mūsų? – pasiūlo juodaplaukė nykščiu parodydama už savęs į svetainę.

– Ne, – tyliai ištariu papurtau galvą. – nemanau.

– Eime, – Josh nestipriai stumteli uždėjęs ranką ant mano nugaros.

– Ne, – darkart papurtau galvą. – Aš prastai jaučiuosi. Verčiau eisiu atsigulti, – pasakau, bet jis neatstoja.

– Jau ir taip ilgai miegojai. Eikš, dar spėsi praleisti likusią dieną viena kambaryje, – taria ir suprantu, kad jis nesiruošia pasiduoti. Atsidususi paimu savo puodelį su kava ir pasiduodu jiems.

Svetainėje atsisėdu ant fotelio kojas susikeldama po savimi. Nesijaučiu taip jau gerai, kuomet čia yra Amber. Nors mes ir nebendravome anksčiau, žinau, kad jie visi jau ne kartą kalbėjo apie mane ir, be abejo, ji turėjo daugiausia ką pasakyti.

Mums visą pusvalandį sėdint čia, persimetėme viso labo vos keletu žodžių. Amber tikriausiai suprato, jog nesu nusiteikusi daug kalbėti, tad galiausiai nustojo stengtis mane prakalbinti. Mes tiesiog tesėme žiūrėti jų pradėtą filmą. Tačiau po dar keleto akimirkų pajuntu, kaip įsitempia mano kūnas, išgirdus, jog kieme sustoja mašina.

– Zayn jau atvažiavo manęs, – ištaria mergina atsistojusi.

Ar labai kvailai pasirodyčiau, jeigu dabar pat atsistočiau ir grįžčiau atgal į kamabrį? Iki pat paskutinės sekundės, kai išgirdau suskambant durų skambučiui, tikėjausi, jog jis nesumanys užeiti į vidų. Niekad neužeina. Esu beveik įsitikinusi, jog dėl to ir vėl kalta yra Amber.

Josh nueina atidaryti durų, o aš stengiuos apsimesti, jog nereaguoju į tai, jog jau po akimirkos Zayn bus čia. Tačiau man sekasi nekaip. Ir Amber tai pastebi. Esu visa įsitempusi, tarp delnų spaudžiu jau atšalusį kavos puodelį, žvelgiu į televizoriaus ekraną, kuris man šiuo metu rūpi mažiausiai ir mėginu sustabdyti virpantį kūną, bet ir tai man nesiseka. Nenoriu, kad Zayn čia būtų. Kodėl jis, kaip visada, negalėjo Amber palaukti mašinoje?

Išgirdusi, kaip atsidaro lauko durys, nevalingai kilstelėjusi ranką, pasitvarkau palaidus plaukus, o tada perbraukiu delnu per savo pižamines kelnes išlygindama keletą nelygumų, ir toliau mėginu ignoruoti viską aplink. Nenoriu, kad kas nors mane tokią matytų. Susivėlusią, apsimiegojusią ir su pižama. Ypač Zayn.

Galiausiai jis įeina, bet ir šįkart neatsisuku. Stengiuos apsimesti labai įsitraukusi į filmą, nors, tiesą sakant, net nežinau apie ką jis.

– Labas, Rebecca, – nukrečia šiurpas išgirdus jo balsą.

Lėtai pakeliu galvą ir pamatau, kaip jiedu su Josh žvelgia į mane. Negaliu prieš Josh parodyti, jog kažkas ne taip...Iš šalies, būčiau pamaniusi, jog Zayn balsas skamba maloniai, tačiau puikiai žinau, kad taip nėra.

– Labas, – mėginu ištarti užtikrintai, bet mano balsas sutrūkčioja ir tampa kur kas tylesnis negu įsivaizdavau. Negerai!

Ir Zayn atsisėda. Jis sėdi šalia sesers ir jaučiu, kaip visame kambaryje atmosfera visiškai pasikeičia. Niekas nebekalba. Netgi Josh. Jaučiu juodaplaukio žvilgsnį į save ir tai tikrai man nepadeda jaustis geriau.

– Kokia drovi tavo pusseserė, Josh. – vėl išgirstu Zayn balsą. Susiraukusi pakeliu galvą į jį. Ir vėl tas pats pašaipus tonas, kuris galbūt kitiems ir skamba maloniai. Nekenčiu jo! – Važiuokime namo, – jis atsisuka į juodaplaukę šalia. – Turime reikalų.

– Reikalų? – Amber atsistoja ir atsisuka į jį. – Ar tiesiog ir vėl neišplovei indų ir lauki, kol padarysiu tai už tave? – mergina kilsteli antakį ir Zayn pavarto akis.

– Indų plovimas - ne mano darbas, – pareiškia jis. – Jeigu jau gyveni mano namuose, gali padaryti bent jau tai. – po šių žodžių, nuo Amber, jis susilaukia nestipraus smūgio į krūtinę. – Eime. Iki, Rebecca, – atsisuka į mane. Noriu jam trenkti! Prisiekiu, tai ir padarysiu, jei jis dar nors kartą ištars mano vardą. – Buvo malomu, – šypteli. Ir vėl tas balsas, ir vėl ta pašaipi šypsena. Nekenčiu jo! Nekenčiu!

Pagaliau jie visi trys išeina į koridorių ir aš galiu atsipalaiduoti. Jeigu būtų mano valia, pasirinkčiau jų daugiau nesutikti niekad, bet tokie atvejai kaip šis yra neišvengiami.

– Negaliu į tai žiūrėti. – girdžiu sumurmant Zayn, kuomet išgirstu, kaip Amber su Josh koridoriuje atsisveikindami pasibučiuoja. Nesusilaikiusi tyliai nusijuokiu, kuomet jis atidaręs lauko duris pats pirmas išeina iš namų.

Jis tikrai pats blogiausias mano sutiktas žmogus.

* * *
KOOOOOKIA ILGA DALIS 😲
Ką manoote?😁

Laukiu jūsų kooomentarų!!🌞❤️

Liar // z.m.Where stories live. Discover now