4/pašaipūs žvilgsniai

4.9K 224 7
                                    

Ėjome su Jessy mokyklos kuridoriumi link išėjimo, kai į mano petį kažkas atsitrenkė. Atsisukusi pamačiau tą patį juodaplaukį vaikiną. Šiek už jo, ėjo man jau taip pat matytas vaikinas, garbanotais plaukais. Jis kilstelėjo antakius ir pavartydamas akis šyptelėjo man, kai jo draugas praėjo pro mane. Tikriausiai ir kitiems juodaplaukio draugams sunku su jo tokiu kvailu elgesiu ir dėmesio trūkumu.

"Stenkis jį ignoruoti, pamatys, kad tavęs visa tai neveikia ir liausis." Tarė mergina ėjusi šalia manęs.

Šyptelėjau jai.

"Tikiuosi..." Atsidusau.

Jessy nieko nebeatsakė, kadangi mes palikome mokyklos patalpą ir pasukome savais keliais...

Praėjo keletas dienų, kaip aš naujoje mokykloje, o jau galiu pasakyti, kad man ne taip ir patinka čia.

Knisantis dalykas tas, kad čia, kaip ir bet kur kitur reikia užsitarnauti visą tą bendravimą ir panašius dalykus. Nieks su tavim nebendraut, jei esi tiesiog įdomus. Tu turi kažką padaryti dėl jų... Kaip mačiau ir šioje mokykloje visi vaikšto 'gaujomis', tačiau po vieną... jie niekas.

Nė nepastebėjau, kad jau esu savo namų kieme. Atsirakinusi duris įėjau. Namuose nieko nebuvo, apart šuns, kuris pasitiko vos man įėjus.

Nusirengusi koridoriuje viršutinius, lauko rūbus, iš kart nuėjau į viršų, į savo kambarį.

Po daugelio valandų grįžo iš darbo mama. Nusileidau pas ją į apačią.

"Labas." Pasisveikinau. Mama atsakė tuo pačiu, šyptelėdama.

"Ar galėtum pavedžioti Bailey?" Paklausė mama iš krepšio traukdama pirkinius.

"Gerai..." Atsidusau. Neturiu labai didelio noro dabar vedžioti šuns, bet visgi.

Jau po keleto minučių išėjau pro namų duris, rankoje laikydama pavadėlį. Iš karto ėjau parko link, kur visad ir vedžioju Bailey. Jau gan tamsu, bet parke žmonių, tokiu laiku būna gan daug.

Vaikščiojau žibintais apšviestais parko takeliais, iki kol mano akys užkliuvo už grupelės paauglių. Įsižiūrėjusi, pamačiau, jog tai tie patys mano mokyklos populiarūs mokiniai. Pamačiau tą patį garbanotų plaukų vaikiną. Šalia jo, sėdėjo tas užknisantis juodaplaukis. Zayn tikriausiai, o jam ant kelių, su cigarete tarp pirštų, įsitaisiusi buvo kažkokia ilgais plaukais blondinė, nors šalia jų buvo vietos dar kokiem dviems žmonėms. Suprantu kodėl jis su ja. Koks jo būdo vaikinas atsisakytų merginos su tokia krūtine? Šalia jų, dar buvo kiti vaikinai, kaip supratau su savo merginomis, jos atrodė... visiškai nepanašios į tą blondinę.

Norėjau praeiti pro juos nepastebėta, tačiau... lyg tyčia šuo ėmė loti, atkreipdamas grupelės dėmesį. Mačiau, kaip juodaplaukis pasilenkęs kažką sušnibždėjo garbaniui pašaipiai šyptelėdamas, o tuo tarpu jis tik pavartė akis. Jaučiuosi kiek nejaukiai. Blondinė pasišlykštėjusiu žvilgsniu stebėjo ir labiau prisispaudė prie juodaplaukio, kol jis... rodos tvardosi, kad nenustumtų jos nuo savęs. Arba man tik atrodo. Koks skirtumas...

Liar // z.m.Where stories live. Discover now