2. 8/susitikimas

1.2K 65 5
                                    

// Zayn

Eina laikas, visi jau kiek apgirtę ir atmosfera čia gerokai pasikeitusi. Harry su Kylie sėdi susiglaudę ir apie kažką šnabždasi besišypsodami vienas kitam. Josh taip pat pernelyg arti mano sesers. Žinau, jog jiedu beveik kartu, bet man vis vien nepatinka jų santykiai.

– Ar galima nueiti pas Rebeccą? – išgirstu Jessy balsą. Pažvelgiu į Josh, kuris mąsto, ką atsakyti. – Ilgai nesimatėme, – priduria šviesiaplaukė. Pakeliu galvą į ją. Idėja gera, tačiau ką ji jai pasakys? Aš taip pat norėčiau su ja pasikalbėti, bet ką pasakyčiau?

– Taip, tikriausiai, – linkteli galva Josh. – Tiesą sakant ji nenori su kuo nors bendrauti, tačiau, manau, pakalbėti su kuo nors nepakenktų.

Akimirką net pasidari gaila Josh, jog jis visiškai nieko nežino. Net negalėčiau įsivaizduoti jo reakcijos, kuomet jis viską sužinos.

Jis papasakoja, į kurį kambarį Jessy turi eiti ir ji atsistojusi palieka svetainę. Įdomu, labai įdomu, ką ji papasakos vėliau grįžusi. Tiesą sakant labai jaudinausi čia važiuodamas. Noriu, tačiau kartu ir bijau ją pamatyti darkart. Visad buvo įdomu, kaip toli visa tai, mudu, būtume nuėję, jeigu viskas nebūtų taip pasibaigę. Ar mudviejų santykiai po tos nakties būtų išsirutulioję į ką nors daugiau? Tąkart to norėjau. O galbūt būtume nusprendę viską pamiršti ir ji toliau būtų nekentusi manęs? Niekada to nesužinosime.

Jessy išėjus, lieku sėdėti vienas tarp dviejų porų, kurios šiuo metu pernelyg užsiėmusios vieni kitais. Kylie šįvakar daug negėrė, bet atrodo gerokai apgirtusi. Harry išgėrė kur kas daugiau ir aš nežinau, kaip grįšime namo.

Po kiek daugiau nei dešimties minučių ateina Jessy. Ji atsisėda šalia manęs, tačiau kurį laiką nieko nesako.

– Ji nenori kalbėti, – sumurma mergina. – Aš jos nieko neklausiau, tiesiog norėjau pamatyti ją, pasisveikinti. Nenorėjau jos spausti ir klausinėti, bet ji ištarė vos kelis žodžius. – Atsidūsta paimdama nuo stalo gėrimą.

– Nereikėtų tikėtis, jog ji viską ims ir papasakos...

– Aš vis dar negaliu patikėti, jog tai tikrai ji, – taria Jessy. Linkteliu galva.

Praeina keletas valandų ir visi jau tiek išgėrę, jog tampa sunku susikalbėti. Nebežinau, kaip grįšime, jeigu nesugebėtume net ant kojų pastovėti. Nesuprantu, kas nutinka, bet pramerkęs akis pamatau kitokį vaizdą, negu prieš akimirką. Jaučiu ant savęs lengvą kūną. Pamatau, jog man į krūtinę atsirėmusi miega Jessy. Ant tos pačios sofos sėdėdama miega Kylie, o jai galvą ant peties padėjęs miega ir Harry. Ant kitos sofos, esančios priešias mus, taip pat susiglaudę miega Josh su mano seserimi. Vis delto namo negrįžome...

Atsidūstu. Atsargiai patraukiu nuo savęs šviesiaplaukę ir astisėdu. Pajuntu, kaip skausmas nudiegia kaklą ir visą nugarą dėl nepatiogios miego pozicijos. Pasitrinu ranka kaklą ir dabar pajaučiu, kaip stipriai ima skaudėti galvą. Šūdas. Laukia sunki diena.

Išgirstu tylius žingsnius ant laiptų. Matau, kaip jais nusileidžia juodaplaukė mergina ir pasuka į virtuvę. Ji veikiausiai mano, jog mes išvažiavome. Sunkiai atsistoju nuo sofos ir rankomis pasitrinu veidą. Lėtai nueinu į virtuvę, kur priešais mane stovi ji. Jaučiu, kaip kyla jaudulys, ją matant priešais save. Ji užsisukusi, tad manęs kol kas nemato.

– Nemaniau, jog taip anksti atsikelsi, – sumurma ir aš jaučiu, kaip linksta keliai vien girdint jos balsą. – Nori kavos? – paklausia imdama į rankas arbatinuką, bet nieko jai neatsakau. – Josh? – ji atsisuka ir jos veide išvystu sutrikimą. Matau nerimą tose juodose akyse. Žvelgiame vienas į kitą ir galiu matyti, kaip jos kvėpavimas ima dažnėti.

* * *

Labai norėjau šitą dalį įkelti kitą savaitę, bet nesusilaikiau😁
DABAR JAU LAUKIU JŪSŲ NUOMONIŲ, kaip manote, kas nus mmm?:))

BEJE, dar, kurios nežino, ir kam įdomu, TAI, rašau istoriją su Harry „sHe", tad, kol laukiate dalių galite paskaityti tą istoriją. Ją rasite mano profilyje:) ta istorija man labai svarbi ir turiu daug idėjų jai:) ačiū🥰

NEPAMIRŠTAME NUOMONIŲ IR VOTE MYGTUKO :)

Liar // z.m.Where stories live. Discover now