2. 41/pavydas.

943 52 18
                                    

Amber su Josh vis dar apačioje, tad Zayn dar vis nepatraukdamas rankos nuo mano pečių, sėdi šalia. Visą šį laiką kalbėjomės, ir, regis, pagaliau šiek tiek atsipalaidavome, tiek jis, tiek aš, ir netgi nustojome mikčioti. O tai jau daug... Mes darkart pasikalbėjome, šįkart kaip du suaugę žmonės, o ne mikčiodami. O tada nusprendėme niekur neskubėti ir viską palikti laikui. Vėliau, lyg geri draugai, kalbėjomės apie bendrus pažįstamus, iki kol pokalbio tema pasisuko ties Alex.

– Bet juk judu buvote draugai, – tariu pakėlusi galvą į Zayn.

– Nesvarbu, – sumurma nepažvelgdamas į mane.

Girdžiu iš jo balso, jog jam nepatinka kalbėti apie Alex, bet šiuo metu jis jaučia ir šiokį tokį pranašumą dėl to, kad būtent jis dabar sėdi su manimi. Vis dar keista ir nemalonu žinoti, jog tai dėl manęs nutrūko jų bendravimas.

– Vaikinai, kuriems patinka ta pati mergina, nebus geri draugai, turėjai tai suprasti, – paprastai pasako.

Jaučiu, kaip akimirksniu ima kaisti mano skruostai ir aš greitai nuleidžiu galvą dėl jo tokio prisipažinimo. Nors ir žinojau, vis tiek nejauku tai girdėti, kuomet jis sėdi prie pat manęs. O dar prieš akimirką jis nepratarė žodžio nesumikčiojęs! Zayn pasitikėjimas savimi ir vėl grįžta. Be abejo, žinojau tai, antraip jis nesėdėtų čia ranka apkabinęs mano pečius, taip nesijaudintų kalbėdamas ir nebučiuotų manęs.

– Ir tai jau ne pirmas kartas.

– Ką? – susiraukusi pakeliu galvą į vaikiną. – Jums jau yra patikusi ta pati mergina?

Greitai paklausiu ir pastebiu, kaip jis šypteli, tikriausiai dėl tokios staigios mano reakcijos. Darkart susigėstu. Bet Zayn dar kurį laiką neatsako, regis, dvejoja.

– Jam patiko mano mergina, – galiausiai atsidūsta ir aš dar labiau susiraukiu. – Na, buvusi. Bet viskas susitvarkė, kuomet išsiskyrėme...

Zayn turėjo merginą? Na, praėjo dveji metai ir net nebuvau susimąsčiusi, ar jis turėjo ką nors.Taip pat atsidūstu ir šiek tiek palinkstu į priekį, nežymiai mėgindama nusikratyti jo rankos. Staiga pasijuntu taip keistai. Regis, net suirztu dėl to, kad jis kažkada turėjo merginą. Tikriausiai turiu pripažinti bent jau sau, jog išties šiek tiek pavydžiu, jog jis Zayn visus du metus nesielvartavo dėl mano mirties, o stengės gyventi toliau.

– Ką darai? – rimtu balsu paklausia tvirčiau ranka apkabindamas mano pečius. – Tai buvo prieš beveik metus, – pasako specialiai prispausdamas mane prie savęs, bet aš nieko jam nesakau, o tik nežymiai pasitrauku nuo jo. – Tu visai kaip Kylie, – nusijuokia.

– Ar tai tavo merginos vardas? – nesusilaikau nepavarčiusi akių.

– Ką? Aš kalbu apie Harry merginą. Kylie tokia pat pavydi ir kelia tokius pat kvailus ginčus.

– Aš nepavydžiu, – griežčiau pasakau mėgindama pasitraukti nuo jo, bet Zayn nesiruošia paleisti manęs. 

– Žinoma, – pasišaipo ir palinksta prie mano veido, bet suėmusi nedideliais šereliais padengtus vaikino skruostus, patraukiu jį toliau nuo savęs. – Dabar jau taip?

Zayn kilsteli juodą antakį ir vėl palinkta prie manęs, tačiau šįkart atsilošiu, mėgindama pasitraukti nuo jo, iki kol mano galva susiliečia su pagalve ir aš daugiau nebeturiu kur trauktis. Juodaplaukis nusišypso atidžiai akimis skenuodamas mano veidą, kol galiausiai, kiek grubiau nei įprastai, tačiau neskaudžiai, suima mano žandikaulį ir pasukti galvą tampa nebeįmanoma. O tada Zayn palinkus dar arčiau, neišvengiamai mūsų lūpos susiglaudžia, tik šįkart stipriau ir griežčiau. Iš pradžių mėginu priešintis, ne dėl to, kad to nenorėčiau, o todėl, nes nenoriu, kad jis manytų, kad viskas bus taip paprasta. Jam neatsitraukus, neturiu kito pasirinkimo, kaip jam pasiduoti. Ir laikinai pajuntu, kaip Zayn pergalingai šypteli, bet aš suėmusi jo pečius griežčiau ir užtikrinčiau stumteliu jį nuo savęs ir vaikinas atsitraukia. Nenoriu, kad jis manytų, kad jeigu jau ėmėme sutarti geriau, nuolat nusileisiu jam ir jis galės daryti ką panorėjęs. To nebus. Ir taip viskas jau kiek per toli eina.

– Turėtume nusileisti į apačią, tavęs tikriausiai jau laukia Amber, – sumurmu nuleidusi akis ir laikydama rankas ant Zayn pečių.

Atsidusęs vaikinas nusivylimą paslėpia švelniu šyptelėjimu ir dar kurį laiką padvejojęs stebi mano veidą, bet visgi atsitraukia. Panašu, kad jis mano, jog padarė kažką ne taip, nenoriu, kad Zayn taip galvotų, bet ir nesiruošiu jo guosti ir sakyti, kad viskas gerai. Vaikinas išlipa iš lovos ir ištiesęs ranką padeda atsistoti man. Pirštais perbraukiu per savo kiek susivėlusius plaukus. Zayn sukasi eiti link durų, bet negaliu nepastebėti, kaip pasikeitė jo nuotaika, ir koks susimąstęs jis tapo. Neišlaikiusi uždedu ranką ant vaikino nugaros ir švelniai paglostau, lyg ramindama jį. Vos pajutęs mano prisilietimą, jis staigiai atsisuka į mane ir aš šypteliu jam. Zayn uždeda ranką man ant pečių ir patrina. Pasilenkęs lūpas priglaudžia man prie viršugalvio ir atidaręs duris praleidžia mane pirmą. Nežinau, kaip reikėtų apibūdinti mūsų santykių statusą, nes žodis „komplikuota" pernelyg silpnas.

* * *
Laaabaass

Lauuukiu jūsų komentaaarųų!🥺❤️
VOTE⭐️❤️👇🏿

Liar // z.m.Where stories live. Discover now