2. 7/mintys kitur

1.3K 64 8
                                    

//Rebecca

Vakar Josh išvažiavo pas Amber ir Zayn, ir vis dar negrįžo. Jis ilgai mėgino įkalbėti mane vykti kartu, tačiau tikrai nesiruošiau vykti ten. Jis vis stebisi, kodėl taip nenoriu bendrauti su jais, bet nenoriu kol kas jam nieko pasakoti. Aš nežinau, kaip apskritai visa tai įmanoma papasakoti!

Sėdėdama virtuvėje pamatau, kaip į kiemą įvažiuoja Josh mašina ir jis netrukus išlipa iš jos. Po keleto akimirkų išgirstu rakinamas duris ir galiausiai pro jas įeina Josh. Jis ruošiasi eiti laiptais į viršų, bet pamatęs mane vis delto pasirenka kitą kelią - į virtuvę pas mane. 

– Turėjai važiuoti su manimi, – šypteli į stiklinę prisipildamas vandens. – Būtum praleidus kur kas linksmiau laiką. Nebūtum nusivylusi.

– Galbūt, – linkteliu šyptelėdama. – Bet aš blogai jaučiausi, tad nemanau, jog būčiau galėjusi linksmintis tokios savijautos.

– Gerai, – atsidūsta Josh atsisėsdamas priešais mane. – Tačiau penktadienį neturėsi, kur dėtis, – paprastai pasako šyptelėdamas, lyg tai būtų nieko tokio...

– Ką turi omeny? – suraukiu antakius jusdama, kaip kūnu pereina nemaloni elektros srovė. Ką jis sumąstė?

– Harry su merginomis šeštadienį išvažiuoja, tad nusprendėme priešpaskutinį jų vakarą praleisti čia...

– Ką? – greitai atsistoju nuo kėdės.

– Rebecca, nejau ketini visąlaik sėdėti užsidariusi kambaryje? Juk sakei, kad mokeisi su Zayn, tad tikrai pažįsti ir Jessy su Kylie bei Harry... – Josh mėgina nuraminti mane.

Be abejo aš pažįstu Jessy su Kylie bei Harry. Tai ir yra problema! Josh mano, jog aš tiesiog jaudinuosi susitikti su naujais žmonėmis, tačiau viskas kur kas rimčiau. Negaliu su jais susitikti, bet negaliu papasakoti apie tai Josh.

– Galėjai pasitarti su manimi... – sumurmu. – Aš nedalyvausiu.

– Liaukis būti tokia užsispyrusi, – giliai atsidūsta Josh. – Tai nieko nenutiks, jeigu, pagaliau, praleisi šiek tiek laiko su žmonėmis.

– Ne, Josh, – papurtau galvą. – Aš tikrai ten nedalyvausiu.

Tuo šis pokalbis ir pasibaigia, tačiau toji diena ateina greičiau, negu tikėjausi. Negaliu patikėti, jog būsiu tame pačiame name, kaip ir Zayn ir kaip ir visi kiti. Nenoriu. Bijau. Jie jau turėtų netrukus čia būti ir panika manyje tik kyla. Išgirstu, kaip atsidaro mano kambario durys ir pro jas galvą įkiša Josh.

– Ar tikrai nenusileisi į apačią? – paklausia jau nebežinau kelintąkart šiandien. Papurtau galvą ir Josh nepatenkintas atsidūsta ir išeina.

Po keleto akimirkų išgirstu, kaip į kiemą įvažiuoja mašina. Sustingstu. Jaučiu, kaip širdis ima nevaldomai plakti. Bijau, jog jie išgėrę sumąstys ateiti pas mane. Sustingusiomis kojomis atsargiai prieinu prie lango. Matau, kaip iš juodo automobilio vairuotojo vietos išlipa juodaplaukis vaikinas. Zayn. Iš keleivio vietos priekyje išlipa Harry, o iš galo išlipa trys merginos. Juodaplaukė mergina, Kylie, prieina prie Harry ir jis permeta ranką per merginos pečius. Nejau jie vis dar kartu? Jie visad mam atrodė graži pora, tačiau nemaniau, jog jie taip ilgai bus kartu.

Tačiau šiuo metu man rūpi ne jiedu. Stebiu jį. Juodaplaukį vaikiną, kuris žingsniuoja įėjimo į namus link. Išgirstu suskambantį durų skambutį ir grįžtu į lovą toliau žiurėdama į kompiuterio ekraną, kur buvau įjungusi vieną iš filmų, kurį esu mačiusi šimtus kartų. Bet šįkart mano mintys kitur.

***

Sveikoos!:))

Lauksiu jūsų nuomonių! 😁
Greitu metu sulaukstite daugiau dalių:)

Nepamirškite VOTE mygtuko:)
Dalys retėja, kadangi VOTE mygtukų mažėja palyginus su praeitomis dalimis)):

Liar // z.m.Where stories live. Discover now