3/įkyrus žvilgsnis

5.3K 221 4
                                    

Pamokos ėjo gan lengvai, tas vaikinas.. Zayn. Ir kiti jo draugai nesikabinėjo ir tai buvo puiku. Ramiai galėjau jaustis, tik kažin kaip ilgai.

Ėjome su Jessy mokyklos koridoriumi į paskutiniąją pamoką, kuri yra biologija. Skubėjome, kadangi jau buvo nuskambėjęs skambutis.

Vis pasiekus klasės duria, greit įėjome.

"Panelės, vėluojate." pro akinių viršų į mus pažiūrėjo aukšta, maždaug penkiasdešimties metų mokytoja.

"Atsiprašom." sumurmėjo Jessy atsisėsdama į tuščią suolą, o aš šalia jos. Man iš dešinės, gretimame suole sėdėjo tas juodaplaukis, o šalia jo - vaikinas garbanotais plaukais. "Ji tik iš pirmo žvilgsnio tokia maloni." išgirdau sakant Jessy kaip supratau man. "Kartais ji gali būti visiška kalė." sušnibždėjo. Tyliai prunkštelėjau.

"Rebbeca Barms? Naujokė?" paklausė mokytoja manęs, žiūrėdama į klasės mokinių sąrašą. Linktelėjau. Jutau kitų esančių čia mokinių žvilgsnius į save, kas buvo kiek nejauku. Niekad nemėgau perdėto dėmesio. ''Taip?" pakartojo mokytoja, kadangi nematė kaip aš linktelėjau.

"Taip" ištariau tyliai. Mokytoja pakėlė akis ir perbėgo akimis visus mokinius ir sustojo ties manimi. Linktelėjo.

Sėdėjau pamokoje skaičiuodama minutes iki skambučio, tačiau jo kaip nėra, taip nėra. Dalį pamokos jutau įkyrų žvilgsnį sau iš dešinės, tačiau vis nedrįsau atsisukti. Pagaliau sukaupusi šiek tiek drąsos, lėtai ėmiau sukti galvą dešinėn. Po kelių sekundžių mano akys susitiko su to paties juodaplaukio akimis. Pajutau kaip mano skruostus išmuša raudonis ir jie pradeda degti. Pati nežinau kodėl, tiesiog jo žvilgsnis verčia gėdytis. Vaikinas kiek papurtė galvą ir pavartęs akis nusuko žvilgsnį.  Jis pasilenkęs kažką pasakė tam garbanotam vaikinui, o jis kiek išplėtęs akis pažvelgė į tamsiaplaukį, o tada per jo petį į mane. Mačiau kaip juodaplaukis nusišypsojo pašaipia šypsena ir nusisuko į mokytoją. Tą padariau ir aš, mąstydama ką jis tokio pasakė.

"Malik, užsičiaup ir bent kiek paklausyk" išgirdau mokytoją kreipiantis į kažką iš mokinių.

"Jo motina, direktoriaus pavaduotoja, dėl to jis leidžia sau daryti ką nori, kadangi žino, kad jo neišmes" sušnabždėjo Jessy.

"Kuris čia Malik" tyliai paklausiau jos. Pavardė skamba tamsiai ir tvirtai.

"Zayn" prunkštelėjo mergina. Mano antakiai kiek pakilo. Jis visur.

Liar // z.m.Where stories live. Discover now