2. 32/nemalonus pokalbis

1K 58 6
                                    

Likusį kelią iki namų su Zayn beveik nebekalbame. Persimetėme vos keletu nereikšmingų frazių tačiau įvažiavus į Josh namų kiemą jis galiausiai prabyla, pamatęs čia stovintį Alex automobilį.

– Ką jis čia veikia?

Sumurma vaikinas labiau sau, negu man. Susiraukiu ir aš. Neturiu labai didelio noro sutikti Alex. Išlipame iš mašinos ir įeiname į namus. Durys neužrakintos.

Nusiovusi batus koridoriuje, jau mėginu eiti link laiptų į viršų, į savo kambarį, bet pajaučiu, kaip Zayn uždėjęs ranką man ant pečių pasuka mane į virtuvę. Atsidūstu, bet nesipriešintu ir kartu su juo įeinu ir pamatau čia kartu su Josh ir Amber stovintį Alex. Juodaplaulis atsisuka į mudu su Zayn ir įdėmiai nužvelgia, bet nei su manimi, nei su Zayn jis nepasisveikina. Tikriausiai vis dar pyksta. Jis dar kurį laiką įdėmiai stebi mus ir žinau, kokį malonumą Zayn jaučia, nors jis net nežiūri į Alex, o kalba su Josh. Zayn specialiai taip elgias, bet negaliu skūstis ar sakyti, jog man nepatinka.

Sužinau, jog Josh su Alex ruošias kažkur važiuoti. Tikriausiai pas Alex, arba kažkurį kitą iš jų draugų. Reiškia, kad namuose liksiu viena ilgam, nes tikrai nemanau, jog Josh grįš namo anksti.

Zayn vis dar laiko ranką ant mano pečių ir tai šiek tiek trikdo, nes čia yra Josh, kuris iš pradžių kiek keistai žiūrejo, bet, regis nusprendė ignoruoti tai, tačiau stengiuos neišsiduoti, kuomet čia yra Alex. Jam tai būtų vienas malonumas.Po keleto akimirkų, Zayn su Amber galiausiai nusprendžia vykti namo. Pajaučiu, kaip vaikinas vis dar ranką laikydamas ant pečių paglosto mano petį lyg atsisveikindamas ir galiausiai atsitraukia. Josh taip pat atsisveikina su juodaplauke. Jis pasiepnkęs greitai pabučiuoja Amber ir ranka paglosto jos nugarą. Pastebiu, kaip Zayn negalėdamas į tai žiūrėti išeina pats pirmas ir laukia jos automobilyje. Atsitraukęs Josh kažką tyliai pasako merginai ir ji linktelėjusi jam taip pat išeina ir aš lieku su Alex ir Josh. Josh išeina į savo kambarį persirengti, o aš pasidariusi sau puodelį arbatos ir nieko netarusi Alex nueinu atsisėsti į svetainę. Neturiu noro su juo kalbėti, bet jis, regis, tokios progos praleisti nesiruošia.

– Dabar jau esi su Zayn, argi ne? – išgirstu kiek pašaipų balsą tarpduryje. Net neatsisuku į jį, o tik kurį laiką svarstau, ar išvis verta jam ką nors sakyti.

– Tai ne tavo reikalas, – visgi nusprendžiu atsakyti, nors nieko gero ir nesugalvoju. Kažkodėl užsimanau, jog jis manytų, kad tarp mūsų su Zayn kažkas yra, ir kad tiesiog pamirštų apie mane.

– Žinoma ne. – pritaria, bet nenueina. Vis dar vos juntama pašaipa girdisi jo balse.

Dabar jau atsisuku į Alex. Jis stovi pečiu atsirėmęs į duris ir stebi mane.

– Tuomet baik kištis ten...

– Aš nesikišu, – pertraukia mane, neleidęs užbaigti sakinio.

– Kišiesi, Alex, – atsidūstu. – Nustok elgęsis taip, lyg būčiau tave išdavusi ar dar ką padariusi. Seniai turėjai suprasti, kad nieko nebus.

Alex dar akimirką stebi mane, bet tada nieko daugiau netaręs išeina. Taip šis nemalonus pokalbis ir pasibaigia. Jaučiuosi blogai, jog tąkart leidau jam manyti, jog kažkas bus. Aš esu pati kalta. Turėjau pasakyti jam jau pačią pirmą dieną, jog nieko nesitikėtų... Po dar keleto minučių girdžiu, kaip nusileidžia laiptais Josh ir abu vaikinai išeina. Lengviau atsidūstu pagaliau likusi viena namuose.

* * *
Laabaaass

Voteeee👇🏿⭐️

Liar // z.m.Where stories live. Discover now