23/gėda

3.6K 157 20
                                    

Atėjus šeštadieniui negaliu nustoti virpėti. Vis dar abejoju dėl vakarėlio, tačiau jau susitarėme su Jessy, jog būsiu.

Turėtume būti apie dešimtą valandą vakaro, dabar beveik pusė. Mus su Jessy nuveš jos, tikriausiai, vaikinas. Jie turėtų netrukus atvažiuoti.

Mamai pasakiau, jog šiąnakt miegosiu pas draugę ir ji galiausiai sutiko. Sulaukusi Jessy žinutės, jog jie jau laukia manęs, giliai atsidūstu ir išeinu iš namų. Šiek tiek paėjusi už kampo pamatau mašiną. Įsitikinusi, jog tai Jessy, įlipu į mašinos galą.

Visą kelionę kalbamės su mergina ir laikas neprailgsta. Po kiek mažiau nei dešimties minučių mašina sustojo prie gan nemažo pastato su ryškiu neoniniu užrašu. Išlipus iš mašinos pasigirsta prislopinta muzika, o priėjus arčiau ir atidarius duris muzika sustiprėja. Giliai įkvėpiu ir iškvėpiu, paskatinta Jessy įeinu pro duris.

Pamatau gan nemažai žmonių, vieni stovi prie alkoholio stalo ir geria, kiti šoka, o dar kiti tiesiog kalbasi. Nueiname ir atsisėdame šalia Kylie su Harry. Jiedu šypsosi. Jie tikrai labai graži pora...

"Labas." Šypteliu merginai. Jis nusišypso man ir pastumia raudoną vienkartinę stiklinę su gėrimu. "Nenoriu gerti." Papurtau galvą.

"Nagi, Rebecca." Juodaplaukė įbruka man į rankas puodelį. Antsidususi prisidedu jį prie lūpų ir šiek tiek gurkšteliu. Šiek tiek kartu ir tai priverčia mane susiraukti, tačiau skonis neblogas. Vėl užsivertusi puodelį baigiu gėrimą. Jis neblogas...

Po kurio laiko dauguma sėdinčių žmonių nueina į šokių aikštelę, tačiau merginoms nepavyksta išsitemti ten manęs. Užsiverčiu jau tikriausiai penktą ar šeštą puodelį su gėrimu. Kadangi beveik nesu gėrusi, išgertas alkoholis sujaukia man smegenis.

"Nežinojau, jog ir tu čia." Išgirstu puikiai žinomą ir igrįsti pradedantį Zayn balsą.

"Dabar žinai." Trūkteliu pečiais puodelyje teliškuodama gėrimą.

"Tu geri?" Kilsteli antakį prisėsdamas ant šalia manęs esančios baro kėdės.

"Šiandien – taip." Linkteliu galva užsiversdama gėrimą.

"Leisk atspėti. Pirmąkart?" Paklausia ranka pasiremdamas į tamsų baron stalviršį. Pavartau akis nieko jam neatsakydama.

Stebiu kaip juodaplaukis laiko rankoje mėlyną puodelį. Nužvelgiu jį. Jis apsirengęs paprastus juodus, per kelius plėšytus džinsus ir tokios pat spalvos džemperį su įvairiais užrašais. Putlios rožinės lūpos, kurios dar prieš savaitę bučiavo mane... Norėčiau tai pamiršti... Tamsiai karamelinės akys stebinčios mane, bei juodi plaukai tvarkingai sukelti į viršų.

"Manau, tau jau gana." Sumurma vaikinas man užsivertus dar keletą puodelių gėrimo.

"Ne!" Greiti papurtau galvą. Zayn suima mano kėdės kraštus ir prisitraukia arčiau savęs.

"Tu tuoj nebepaeisi." Taria man iš rankos paimdamas puodelį.

"O aš niekur neisiu." Pavartau akis bandydama paimti puodelį, tačiau jis padeda jį toliau. "Atiduok." Nušoku nuo aukštos kėdės, ant kurios sėdėdama net nesiekiu kojomis žemės. Svirduliuoju, tačiau įsikibusi į stalviršį, laikausi. Jau beveik pagriebiu puodelį, tačiau Zayn greitesnis.

"Tau gana." Iškelia puodelį sau virš galvos. Uždėjusi delną ant vaikino šlaunies pasistiebiu bandydama pasiekti puodelį. Nuleidusi žvilgsnį sutinku rudas akis stebinčias mane. Mes per daug arti vienas kito...

"Kvailys." Sumurmu atsitraukdama ir sukuosi prie stalo, kur yra daugiau tokių puodelių, tačiau pajuntu, kaip esu sugaunama už riešo. Vaikinas trukteli mane į save, o aš susvirduliavusi įkrentu tiesiai jam į glėbį. Atsidūstu. "Paleisk mane." Tariu, bet jis net neketina to daryti.

Liar // z.m.Where stories live. Discover now