2. 54/pirmieji kartai kartu.

901 46 25
                                    

Pabudusi ne iš karto suprantu, kas yra tas nedidelis spaudimas ant mano liemens. Prisiminusi pastarąją naktį suprantu, kad tai Zayn ranka. Pirmasis mūsų rytas kartu... Lėtai, kad nepažadinčiau jo, atsisuku į miegantį vaikiną. Susitaršę juodi plaukai, rudos akys užmerktos, o minkštos lūpos vos vos pravertos. Ir visa tai yra mano vaikinas! Vis dar beprotiškai keista Zayn vadinti savo vaikinu, bet panašu, kad reiks priprasti. Pastarąsias savaites jaučiuosi tokia laiminga, kokia nebuvau niekad anksčiau ir nenoriu, kad tai baigtųsi. Žinau, kad dažniausiai tik santykių pradžioje viskas taip gražu ir net nenoriu pagalvoti, kad viskas gali pasikeisti, kad būdama su Zayn nesijausiu tokia laiminga...

Dar kurį laiką stebiu ramų jo veidą, bet visgi nusprendžiu išlipti iš lovos. Atsargiai uždedu delną ant vaikino riešo ir švelniai patraukiu jo ranką nuo savo liemens. Greitai išlipusi iš lovos matau, kaip jis sukruta ir pasisuka, bet nepabunda. Šypteliu. Skubiai persirengiu ir priešais veidrodį pirštais pašukavusi plaukus, tyliai išeinu iš kambario. Aplinkui visiška tyla, tad tikiuosi pabūti viena, kol gersiu kavą, bet dėja.

Čia jau sėdinčią randu Kylie. Mergina man šypteli ir pasisveikina. Padariusi tą patį pasiūlau jai išgertu kavos. Tyloje darau du puodelius kavos, tačiau netrukus tą tylą nutraukia juodaplaukės balsas.

– Ar judu seniai kartu? – atsargiai paklausia, tikriausiai nenorėdama pasirodyti pernelyg smalsi. Atsisuku į Kylie.

– Iš tiesų... – atsidūstu. – Nuo vakar vakaro.

– Kurį laiką, iki vakar, nematėme Zayn. Judu buvote kartu, tiesa?

– Mes tikrai pastaruoju metu pradėjome dažniau susitikti... – pasakau supratusi, kad senokai buvo diena, kad nematyčiau Zayn.

– Smagu jį matyti su tavimi. Nesakyk, jog pasakiau, tačiau jiedu su Harry ilgai suko galvas, kaip geriau prieiti prie tavęs, – nusijuokia mergina priversdama mane šyptelėti. Zayn išties taip stengėsi? Malonu tai žinoti...

Paduodu jai jos puodelį ir atsisėdu priešais Kylie. Mergina apsirengusi juoda maikute su petnešėlėmis, pakankamai didele iškirpte, kad galėčiau ties jos raktikauliu pastebėti kažkokį juodą užrašą. Tai kažkokia tatuiruotė, bet negaliu gerai įžiūrėti. Užrašas, bet nematau koks.

– Kas ant tavo tatuiruotės? – visgi išdrįstu paklausti. Kylie taip pat pažvelgia į ją.

– Harry paliko man tokį raštelį prieš mūsų pirmąjį pasimatymą, prieš trejus metus, – svajingai šypteli prisiminusi. – Visąlaik, iki dabar nešiojuosi jį piniginėje, kur jį ir radau tądien. Nieko įpatingo, tik gražus gestas ir tiek. Norėjau tatuiruotės ir prisiminiau tą raštelį. Dabar turiu du identiškus - vieną piniginėje, kitą - ant savo kūno.

Šypteliu, tačiau susimąstau apie tai, kad jiedu dar jauni ir niekas nėra garantuotas, kad jiedu neišsiskirs, o tatuiruotė liks visam. Niekad neišdrįsčiau pasidaryti tatuiruotės, kuri skirta kitam žmogui. Galbūt netrukus tas žmogus man nereikš visiškai nieko... Nelinkiu jiems to, bet net ir tvirčiausios poros išsiskiria. Bet neturėčiau būti tokia pesimistiška, nes tiesą sakant pati labai norėčiau su Zayn turėti tokius santykius, kokius turi jie.

Girdžiu, kaip kažkas leidžiasi laiptais. Norėčiau, kad tai būtų Zayn arba Josh, bet dėja. Į virtuvę įeina vaikinas susivėlusiais netvarkingais garbanotais plaukais. Harry nieko nesako ir pažvelgęs į mudvi atsisėda šalia savo merginos. Jį akivaizdžiai kankina pagirios iš po vakar.

– Kaip jautiesi? – paklausia Kylie, kuomet vaikinas ranka pasiremia galvą ir nieko nesakęs atsigeria jos kavos.

– Skauda galvą, – sumurma Harry.

Liar // z.m.Where stories live. Discover now